Emiel Vork Coaching

reviews

Reviews

Op deze pagina zijn (delen) van reviews terug te lezen.

“Door het traject bij Emiel ben ik opnieuw naar mijn leven en het leven gaan kijken, waar kom ik vandaan wie ben ik en waar word ik echt gelukkig van.

Door de opdrachten en gesprekken met Emiel ben ik eruit! “

Rogier – oktober 2023

“Wat een enorm fijne ervaring. Niet alleen een mooi traject volgen, maar ook een luisterend oor. Emiel ontzettend bedankt! “

Gerda – mei 2023

“Ik heb een onwijs leuk, interessant en leerzaam traject afgelegd met Emiel in een ongedwongen en gezellige sfeer waar ik mijn hele leven profijt van zal hebben en kan iedereen aanraden dit ook te doen. “

Koen – oktober 2022

“De gesprekken hebben mij geholpen doordat ik nu meer duidelijkheid/ bevestiging heb wat betreft mijn sterke punten en hetgeen wat van nature in mij zit. Ik waardeer ook zeer de input en begeleiding die Emiel mij gaf waarmee ik het gesprek met mijn leidinggevende ben aangegaan.

Er zijn geen momenten geweest waarop ik dacht dat er miscommunicatie was. De aangedragen adviezen sloten goed aan op mijn vragen, onzekerheden en twijfelpunten.
Ik ging altijd met plezier naar de gesprekken toe! “

Wendy – januari 2023

“Door de opdrachten hadden de gesprekken een duidelijke inhoud en doel. Een goede balans van diepgang en ook vooruit kijkend.

Fijn dat de mens achter de coach ook zichtbaar was door soms wat persoonlijke informatie te delen. Fijne coaching ruimte, gesprekken aan bureau vond ik prettig, door het extra scherm kon ik meelezen en is het gesprek wat interactiever.
Ik voelde mij goed begrepen.”

Arja – oktober 2022

“Door samen met Emiel een aantal op het oog eenvoudige oefeningen te doen konden we heel duidelijk de kern van die twijfel aanwijzen en zien welke keuze ik daarin zelf nog moest maken. Ik was echt positief verrast over het snelle resultaat. “

Andre – juli 2021

“Ik kon bij Emiel erg goed praten.
Ik heb het nu naar m’n zin op werk en ik weet na dit coachtraject beter wat voor iemand ik ben! 

Het was professioneel maar niet afstandelijk. “

Jorian – april 2022

“Onlangs heb ik een TMA drijfveren-talenten analyse gevolgd bij Emiel. Ik was zo enthousiast dat ik het graag even deel! Emiel zijn betrokken, persoonlijke en positieve stijl laat je meteen op je gemak voelen. Wat het mij tot nu toe heeft opgeleverd is een krachtige bevestiging van mijn talenten en ook het inzicht dat mijn persoonlijke uitdagingen ook een talent in zich hebben. Emiel stelt mooie vragen en legt heldere verbanden tussen de talenten, die ik er zelf niet uit had gehaald. Dankjewel Emiel voor dit verrassend waardevolle gesprek!”

Margriet – november 2023

“Je bent authentiek en dat maakt jou bijzonder. Empatisch, accepterend.

De schriftelijk teruggekomen feedback van de sessies  (m.b.t. de invuloefeningen) is buitengewoon fijn. Helder en goed om nogmaaks naar te kijken zoals doelen en plannen.”

Helga – juni 2023

“Ik voelde me in de gesprekken heel goed begrepen en had ook het idee dat er oprechte belangstelling/interesse in mijn ‘probleem’ was. Door veel open vragen en passende opdrachten ben ik uitgedaagd om zelf opzoek te gaan naar de antwoorden i.p.v. dat deze gegeven worden door anderen.”

Laurens – februari 2023

“Ik voelde mij goed begeleid. Er waren vanuit mijn kant weinig woorden nodig om de boodschap over te brengen. Vragen die gesteld werden waren doeltreffend om alles wat ik wilde vertellen over te kunnen brengen.

Emiel komt professioneel over, en tegelijkertijd erg open. Er hangt een ongedwongen en informele sfeer waarbij je voelt dat alles te bespreken is.

Voorbeelden en verhalen vanuit Emiel zijn kant hielpen erg om begrepen te worden in wat ik vertelde.”

Tim – oktober 2022

“In een korte tijd heb ik niet alleen inzicht gekregen in wat ik wil en welke talenten ik heb. Ook mijn valkuilen en niet helpende patronen werden (soms confronterend) bloot gelegd.

Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en ik ben Emiel daar erg dankbaar voor.”

Pam – oktober 2022

“Mede door het coachtraject de keuze gemaakt die ik 15 jaar geleden had moeten maken. Emiel bedankt!”

Joost – september 2022

Emiel is een prettig persoon die goed luistert, de juiste vragen stelt en niet oordeelt. Ik voelde mij direct op mijn gemak en kon daardoor open de gesprekken in. De gesprekken met Emiel hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en meer richting gegeven waar ik naartoe wil met mijn leven.

Wietske – augustus 2021