Emiel Vork Coaching

netwerk

Netwerk

New World Creators

New World Creators is een collectief/soul-tribe ik vol trots deel van uit maak! Een groep gelijkgestemden die allen een eigen praktijk op het gebied van bewustzijnsontwikkeling hebben.

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wil je verandering in je eigen wereld of in de wereld als geheel? Wees de verandering die je wil zien. De thema’s die we teachen gaan over Persoonlijk Leiderschap, Verbindende Communicatie en Zelfontwikkeling op verschillende gebieden. 

logo-hghg-blauw-1

Hooggevoelig heel gewoon

Ieder mens ontwikkelt zich en heeft daarin van tijd tot tijd begeleiding nodig. Soms van iemand in de (werk)omgeving, soms juist van iemand daarbuiten. Ben je hooggevoelig, dan is het onvermijdelijk dat je specifiek daarvoor ondersteuning nodig hebt. 
Binnen het landelijk netwerk van Hooggevoelig Heel gewoon begeleid ik als een van de coaches/hooggevoeligheids deskundigen mensen om deze waardevolle eigenschap in te kunnen zetten. Van last naar kracht. 

Het vraagt inzet en eigenaarschap om dit talent te ontdekken, eigen te maken en er praktisch mee om te gaan. Daar help ik bij!

TMAcoach.nl

Tmacoach voorziet de zakelijke wereld in het aanbod van talentenanalyses. Zowel individueel als teams wordt er via de TMA methode inzicht gegeven in drijfveren, talenten, valkuilen en ontwikkelpotentieel. 
Vanuit positieve psychologie wordt geanalyseerd wat het natuurlijk gedrag is. Daar vanuit werk en leef je met het minste energieverlies en de meeste motivatie.   
Als gecertificeerd TMA professional ben ik bevoegd deze analyses af te nemen.