Dit ben ik

Mijn naam is Emiel Vork, ik ben 39 jaar oud en ik woon met mijn vrouw en kinderen in Woerden. Met mijn achtergrond vanuit de kunstacademie, het ondernemerschap en de zorg kun je zeggen dat ik een divers en creatief persoon ben. Als coach zet ik deze creativiteit in door met elk persoon op een blanco vel te beginnen en samen te ontdekken waar we heen willen. Door deze flexibele en persoonlijke aanpak kan iedereen hier op zijn/haar eigen manier een traject volgen om zichzelf te (her-)ontdekken.

Emiel Vork Coaching

Persoonlijk betrokken

Naast creativiteit is mijn persoonlijke betrokkenheid een sterke drijfveer, ik kan goed aanvoelen wat iemand bedoelt en voelt. Ik geloof in de kracht en energie die elk mens (en levend wezen) in zich heeft maar niet altijd benut. Als ik deze, op welke manier dan ook, positief kan activeren is mijn missie geslaagd!

Ervaring

Een andere kwaliteit die ik mee breng is dat ik midden in de samenleving sta. Ik heb twaalf jaar lang mijn eigen onderneming gehad (ontwerpbureau) en werk nu in de uren naast de coaching als begeleider dagbesteding bij een zorgvoorziening. Deze ervaringen en kennis van vele lagen in de maatschappij vind ik cruciaal in mijn rol als coach. Het zorgt er voor dat naast de gevoelswereld en spiritualiteit ook nuchterheid, humor en een praktische aanpak een belangrijke rol in mijn methode spelen.

emielvork_schoenen

Bewezen methoden

Het gebruik van wetenschappelijk bewezen testen en methoden om snel (on-)zichtbare en (on-)bewuste gedragspatronen, drijfveren, of angsten aan de oppervlakte te kunnen brengen vind ik in een coachtraject onmisbaar. 

Vakkundig
Door het volgen van een geaccrediteerde opleiding loopbaan & levenscoach gevolgd (bij B-coach) met daarnaast diverse specialisatie opleidingen zoals TMA-professional kan ik garanderen dat ik het coachvak als professioneel kan uitvoeren.

Mezelf in 5 woorden

Coachstijl in 5 woorden