Emiel Vork Coaching

Dit ben ik

Mijn naam is Emiel Vork en als gediplomeerd levens- en loopbaancoach ontvang ik mensen in mijn praktijk in Woerden. Wat mij als coach uniek maakt is combinatie van factoren:

Professioneel
Doordat ik (na een hbo en master diploma) een gecertificeerde opleiding tot levens- en loopbaancoach heb gevolgd mag ik mijzelf een professional noemen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd TMA  (+team) professional en heb ik een opleiding als HSP-deskundige afgerond. Door bewezen methodes toe te passen waarborg ik kwaliteit in mijn coachtrajecten.

Hoogsensitief
Mijn (hoog-)gevoeligheid is een kracht die ik als coach waardevol kan inzetten. Met een groot inlevingsvermogen begrijp ik snel wat een ander bedoeld, zelfs als deze persoon erg van mijzelf verschilt. Dit zorgt voor meer begrip en is vooral nuttig bij het meedenken bij persoonlijke vraagstukken.
Ik heb een intrinsieke behoefte om mensen te helpen en het motiveert me ook echt als ik een ander op weg kan helpen.

Tevens gecertificeerd HSP-deskundige.

Spiritueel maar nuchter
Abstracte of vage omschrijven kan ik snel praktisch en nuchter vertalen naar bruikbare handvatten. Meezweven in spiritualiteit? heerlijk! Gedachten of dromen de vrije loop laten? yes. Maar uiteindelijk de beide benen op de grond komen om er ook daadwerkelijk iets mee te doen.

(Levens-) ervaring
Met alleen theorie, diploma’s en goede eigenschappen ben je er nog niet. Door mijn nieuwsgierigheid heb ik veel kanten van de samenleving meegemaakt. Geleefd tussen rijken en armen, gewerkt als hovenier, een master kunstacademie behaald, meer dan 10 jaar succesvol zelfstandig creatief ondernemer geweest, gewerkt als begeleider van een zorginstelling met GGZ cliënten en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat ik nergens meer van opkijk, een open geest heb en ieder persoon gelijkwaardig kan bekijken.

Niet alleen hoogtepunten maar ook de dieptepunten die ik overwonnen heb geven mij kracht. Het verlies van dierbaren, een burn-out, ziekte. Wanneer iemand midden in zo’n uitzichtloze periode zit hoop ik er te kunnen zijn, zoals er op die momenten ook iemand voor mij was.

In het kort

Ik ben 42 jaar oud en ik woon in Woerden met mijn vrouw en kinderen.

Vakdiploma’s:

Levens- en loopbaancoaching (Bcoach)
Hooggevoeligheidsdeskundige / HSP-expert (HGHG)
TMA professional (TMA methode)
TMA Team professional (TMA team)
HKU master – digital cultures
HKU bachelor – Digital video design

” Ik geloof in de kracht en energie die elk mens (en levend wezen) in zich heeft maar niet altijd benut.

Als ik deze, op welke manier dan ook, positief kan activeren is mijn missie geslaagd! “

Emiel Vork

Tussen de mensen

Midden in de samenleving. Niet snel onder de indruk. Ik heb twaalf jaar lang mijn eigen onderneming gehad (ontwerpbureau), het begeleiden van medewerkers motiveerde mij daarin enorm. Daarnaast heb ik bij een zorgboerderij gewerkt als begeleider van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lekker met de laarzen in de klei!

Deze ervaringen en kennis van veel lagen in de maatschappij vind ik cruciaal in mijn rol als coach. Het zorgt ervoor dat naast de gevoelswereld en spiritualiteit ook nuchterheid, humor en een praktische aanpak een belangrijke rol in mijn methode spelen.

Het enige wat ik van je vraag is een open geest en zelfreflectie.
Dan zorg ik voor het begrip, de diepgang, de humor en de juiste vragen. 

Kwaliteit en vakkundigheid

Door het volgen van een geaccrediteerde opleiding loopbaan & levenscoach gevolgd (bij B-coach) met daarnaast diverse specialisatie opleidingen zoals TMA-professional kan ik garanderen dat ik het coachvak als professioneel kan uitvoeren.

Bewezen methoden
Het gebruik van wetenschappelijk bewezen testen en methoden om snel (on-)zichtbare en (on-)bewuste gedragspatronen, drijfveren, of angsten aan de oppervlakte te kunnen brengen vind ik in een coachtraject onmisbaar. 

Mezelf in 5 woorden

Coachstijl in 5 woorden